Snel en gemakkelijk inzicht in het aandeel voor jouw theater

Waarom een dealcalculator

De Dealcalculator geeft snel inzicht in het aandeel theater over de door jou ingevoerde deal. De Dealcalculator geeft ook direct inzicht in het aandeel theater op basis van meer of minder geprognotiseerde aantal tickets en een hogere of lagere partage, garantie en uitkoop. Daarnaast is het mogelijk om met een enkele klik deze gegevens aan te passen. 

Voorbeeld:
Een uitkoop van € 5.000 (AR 8%) met een bezettingspercentage van 75% van de zaalcapaciteit (verkoopprijs €20 incl. toeslagen) geeft een aandeel theater van € 1.571,16. In 1 oogopslag wordt duidelijk wat het aandeel theater is als er meer of minder tickets verkocht worden (tickettrap) en wat het aandeel theater is als het uitkoopbedrag hoger of lager is (uitkooptrap).

In de Dealcalculator kun je 5 verschillende deals aanmaken.  

  1. Uitkoop
  2. Partage
  3. Partage Garantie
  4. Getrapte Partage
  5. Getrapte partage garantie

In het eerste kwartaal van 2023 zal ook de popdeal hier aan toegevoegd worden. Heb je een specifieke deal die je graag aan de Dealcalculator toe zou willen voegen? Geen probleem. Geef ons een voorbeeld van de deal en wij voegen deze specifieke deal van jouw organisatie toe aan de Dealcalculator. 

Zelf proberen?

Zelf uitrekenen wat het aandeel theater is voor een specifieke uitkoop? Dan kan. Klik op de knop hieronder en open de Dealcalculator. 

De Dealcalculator uit proberen

Prijzen

StartBasisPlusExtra
Jaarlijks€ 395€ 595€ 749Op aanvraag
max. aantal gebruikers51015meer dan 15
Hosting en supportInclusiefInclusiefInclusief
Helpdesk2 uur4 uur6 uur
UpdatesInclusiefInclusiefInclusief

Bedragen zijn exclusief btw.
Eenmalige kosten bedragen €795 (installatie, configuratie, implementatie en online instructie)