Meer inzicht,
betere beslissingen
en meer 
controle

Door databronnen te combineren gaat data leven

Theaters hebben de afgelopen jaren een rijke bron van waardevolle data verzameld, waaronder informatie over financiën, event planning, ticketverkoop en klantgedrag. Deze data wordt vaak opgeslagen in verschillende systemen en kan individueel worden opgevraagd in de vorm van rapporten of queries. Hoewel deze individuele systemen een beperkt inzicht bieden in de processen van het theater, bieden ze vaak alleen statische, afzonderlijke beelden. Echter, door

deze databronnen te combineren en te integreren, kunnen we een veel completer beeld krijgen van onze processen en onze organisatie. We kunnen trends identificeren, verbanden ontdekken en beter geïnformeerde beslissingen maken, door gebruik te maken van geavanceerde data-analyse en visualisatie tools. Dit zorgt voor dynamische visuals die een verhaal vertellen over onze klanten, onze omzet, onze acties en onze prestaties.

Al sinds 1999 ben ik werkzaam in de culturele sector. Naast mijn werkzaamheden als ZZP’er heb ik in die 25 jaar ook altijd een vaste (parttime) plek in theater of museum gehad als Hoofd Bedrijfsvoering. Hierdoor ken ik de bedrijfsprocessen in de culturele sector van A tot Z en kan ik vanuit deze 25 jarige ervaring gericht en efficiënt meedenken in de wensen van jouw  organisatie.

neem contact op